×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Treska v papilotě

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Treska v papilotě

Co budete potřebovat

1 červená paprika
1 žlutá paprika
1 cuketa
1 menší lilek
hrst bazalkových lístků + na ozdobu
sůl
400 g tmavé tresky
pepř
4 lžíce olivového oleje
4 lžíce citronové šťávy
1 bageta

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C horkovzduch. Papriky nakrájejte na nudličky, cuketu na kolečka, lilek na kostičky. Připravte si pečicí papír, který nastříhejte na čtyři větší čtverce.
Doprostřed vložte zeleninu, posypte bazalkou, osolte a navrch položte tresčí filet. Rybu také osolte a opepřete a celé zakápněte lžící oleje a citronovou šťávou. Nakonec vytvořte z papíru balíček tak, že jeho okraje stáhnete k sobě a svážete provázkem. Připravte takto čtyři balíčky a dejte péct na 20 minut. Posypte bazalkou a podávejte s bagetou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Treska v papilotě

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Něco lehkého Bezlepkové Bez laktózy Bazalka Magazín 4/2018 Počet porcí: 4
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma
Jak na rybu rychle a efektně? Zabalte tresčí filet s pokrájenou zeleninou a bylinkami do pečicího papíru a upečte v troubě. Chuť bylinek a zeleniny se s rybou krásně propojí. Stolování bude navíc o hodně zábavnější.

Co budete potřebovat

1 červená paprika
1 žlutá paprika
1 cuketa
1 menší lilek
hrst bazalkových lístků + na ozdobu
sůl
400 g tmavé tresky
pepř
4 lžíce olivového oleje
4 lžíce citronové šťávy
1 bageta

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C horkovzduch. Papriky nakrájejte na nudličky, cuketu na kolečka, lilek na kostičky. Připravte si pečicí papír, který nastříhejte na čtyři větší čtverce.
Doprostřed vložte zeleninu, posypte bazalkou, osolte a navrch položte tresčí filet. Rybu také osolte a opepřete a celé zakápněte lžící oleje a citronovou šťávou. Nakonec vytvořte z papíru balíček tak, že jeho okraje stáhnete k sobě a svážete provázkem. Připravte takto čtyři balíčky a dejte péct na 20 minut. Posypte bazalkou a podávejte s bagetou.

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.