×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Treska v papilotě

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Treska v papilotě

Co budete potřebovat

8 archů pečícího papíru
grilovací uhlí
4 filety tresky
1 malá cuketa
250 g cherry rajčat
4 lžičky kaparů
4 lžíce olivového oleje
4 snítky tymiánu
4 snítky bazalky
sůl, pepř
1 citron

Jak na to?

Rozpalte gril.
Připravte si 8 archů pečícího papíru a provázek. Na každý balíček budeme potřebovat dva archy balícího papíru. Ty položte na sebe a na střed umístěte filet tresky.
Cuketu nakrájejte na kostičky a rajčata na půlky. Čtvrtinový díl zeleniny přidejte k filetu tresky společně s jednou lžičkou kaparů, snítkou tymiánu a bazalky. Zakápněte jednou lžící olivového oleje a dochuťte solí a pepřem.
Stáhněte rohy papíru a pomocí provázku vytvořte uzlík. Takto postupujte i u zbylých balíčků.
Balíčky umístěte na gril na nepřímí žár a zakryjte gril poklopem. Grilujte cca 15-20 minut.
Balíčky servírujte uzavřené, každý si svou porci otevře sám. K dochucení podávejte citron.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Treska v papilotě

Hlavní chod Snadné Ryby Grilování Videorecept , Bazalka , Tymián , Rajče
Průměrné hodnocení 5 (2)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

8 archů pečícího papíru
grilovací uhlí
4 filety tresky
1 malá cuketa
250 g cherry rajčat
4 lžičky kaparů
4 lžíce olivového oleje
4 snítky tymiánu
4 snítky bazalky
sůl, pepř
1 citron

Jak na to?

Rozpalte gril.
Připravte si 8 archů pečícího papíru a provázek. Na každý balíček budeme potřebovat dva archy balícího papíru. Ty položte na sebe a na střed umístěte filet tresky.
Cuketu nakrájejte na kostičky a rajčata na půlky. Čtvrtinový díl zeleniny přidejte k filetu tresky společně s jednou lžičkou kaparů, snítkou tymiánu a bazalky. Zakápněte jednou lžící olivového oleje a dochuťte solí a pepřem.
Stáhněte rohy papíru a pomocí provázku vytvořte uzlík. Takto postupujte i u zbylých balíčků.
Balíčky umístěte na gril na nepřímí žár a zakryjte gril poklopem. Grilujte cca 15-20 minut.
Balíčky servírujte uzavřené, každý si svou porci otevře sám. K dochucení podávejte citron.

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.