×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Treska s těstovinami

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Treska s těstovinami

Co budete potřebovat

olivový olej
1 cibule červená, na kostičky
1 mrkev, nahrubo nastrouhaná
1 celer řapíkatý, pokrájený na kousky
400 g drcených rajčat
250 g těstovin farfalle
400 g tresky, filety
sůl
pepř bílý mletý
1 lžička koření na ryby
1 citron
1 hrst lístků bazalky

Jak na to?

Na oleji osmahněte cibuli. Přidejte mrkev a celer, orestujte, přelijte rajčaty a duste 10 minut. Uvařte těstoviny dle návodu. Omáčku dosolte, přidejte bazalku a smíchejte s uvařenými těstovinami. Filety tresky z obou stran osolte a opepřete a posypejte kořením. Na rozehřátém olivovém oleji filety z obou stran opečte. Servírujte zakápnuté citronovou šťávou, s těstovinami, posypané bazalkou, případně sýrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Treska s těstovinami

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Něco lehkého Bez laktózy Tip týdne , Bazalka , Rajče
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

olivový olej
1 cibule červená, na kostičky
1 mrkev, nahrubo nastrouhaná
1 celer řapíkatý, pokrájený na kousky
400 g drcených rajčat
250 g těstovin farfalle
400 g tresky, filety
sůl
pepř bílý mletý
1 lžička koření na ryby
1 citron
1 hrst lístků bazalky

Jak na to?

Na oleji osmahněte cibuli. Přidejte mrkev a celer, orestujte, přelijte rajčaty a duste 10 minut. Uvařte těstoviny dle návodu. Omáčku dosolte, přidejte bazalku a smíchejte s uvařenými těstovinami. Filety tresky z obou stran osolte a opepřete a posypejte kořením. Na rozehřátém olivovém oleji filety z obou stran opečte. Servírujte zakápnuté citronovou šťávou, s těstovinami, posypané bazalkou, případně sýrem.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.