1
Na pánvi rozpalte olej a přidejte na proužky pokrájené cibule. V momentě, kdy zrůžoví, vmíchejte kari pastu.
2
Po dalších 2–3 minutách vlijte do pánve kokosové mléko a chvilku povařte.
3
Na závěr přidejte na proužky nakrájené papriky. Povařte je jen krátce, aby stále křupaly.
4
Ke kari se zásadně podává rýže, která stáhne ostrost omáčky. Nejlepší je jasmínová rýže. Pokrm ozdobte lístky bazalky.
1
Na pánvi rozpalte olej a přidejte na proužky pokrájené cibule. V momentě, kdy zrůžoví, vmíchejte kari pastu.
2
Po dalších 2–3 minutách vlijte do pánve kokosové mléko a chvilku povařte.
3
Na závěr přidejte na proužky nakrájené papriky. Povařte je jen krátce, aby stále křupaly.
4
Ke kari se zásadně podává rýže, která stáhne ostrost omáčky. Nejlepší je jasmínová rýže. Pokrm ozdobte lístky bazalky.