×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Švédská snídaně

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Švédská snídaně

Co budete potřebovat

500–600 g ovesných vloček
2 hrsti různých ořechů – vlašské, lískové i mandle
½ hrnku sezamových semínek
½ hrnku slunečnicových semínek
½ hrnku rozinek
1 hrnek sušených meruněk
180 ml slunečnicového oleje
250 ml lesního medu
tmavý celozrnný chléb
máslo
hodně zeleniny – okurky,
rajčata
papriky
kefír k podávání

Jak na to?

Vločky nasypte do mísy, přidejte ořechy, oboje semínka, rozinky i pokrájené meruňky a promíchejte. Olej a med zahřejte v rendlíku – směs by neměla projít varem. Přilijte ji k suché směsi. Promíchejte, rozdělte na dva plechy vyložené pečicím papírem a v troubě vyhřáté na 180 °C pečte asi 15–20 minut. Na stůl dejte jak pečené müsli, tak chléb, máslo, zeleninu a kefír.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Švédská snídaně

Snídaně Velmi snadné Východoevropská Rajče Magazín 7-8/2014
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

500–600 g ovesných vloček
2 hrsti různých ořechů – vlašské, lískové i mandle
½ hrnku sezamových semínek
½ hrnku slunečnicových semínek
½ hrnku rozinek
1 hrnek sušených meruněk
180 ml slunečnicového oleje
250 ml lesního medu
tmavý celozrnný chléb
máslo
hodně zeleniny – okurky,
rajčata
papriky
kefír k podávání

Jak na to?

Vločky nasypte do mísy, přidejte ořechy, oboje semínka, rozinky i pokrájené meruňky a promíchejte. Olej a med zahřejte v rendlíku – směs by neměla projít varem. Přilijte ji k suché směsi. Promíchejte, rozdělte na dva plechy vyložené pečicím papírem a v troubě vyhřáté na 180 °C pečte asi 15–20 minut. Na stůl dejte jak pečené müsli, tak chléb, máslo, zeleninu a kefír.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Tableta
rašelinová
20 ks v balení
sleva 49 %
15 bodů + 4490 bez bodů 89

je vyrobena z rašeliny
a NPK hnojiva
průměr tablety: 36 mm

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019