×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Švédská snídaně

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Švédská snídaně

Co budete potřebovat

500–600 g ovesných vloček
2 hrsti různých ořechů – vlašské, lískové i mandle
½ hrnku sezamových semínek
½ hrnku slunečnicových semínek
½ hrnku rozinek
1 hrnek sušených meruněk
180 ml slunečnicového oleje
250 ml lesního medu
tmavý celozrnný chléb
máslo
hodně zeleniny – okurky,
rajčata
papriky
kefír k podávání

Jak na to?

Vločky nasypte do mísy, přidejte ořechy, oboje semínka, rozinky i pokrájené meruňky a promíchejte. Olej a med zahřejte v rendlíku – směs by neměla projít varem. Přilijte ji k suché směsi. Promíchejte, rozdělte na dva plechy vyložené pečicím papírem a v troubě vyhřáté na 180 °C pečte asi 15–20 minut. Na stůl dejte jak pečené müsli, tak chléb, máslo, zeleninu a kefír.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Švédská snídaně

Snídaně Velmi snadné Východoevropská Rajče Magazín 7-8/2014
(0)

Co budete potřebovat

500–600 g ovesných vloček
2 hrsti různých ořechů – vlašské, lískové i mandle
½ hrnku sezamových semínek
½ hrnku slunečnicových semínek
½ hrnku rozinek
1 hrnek sušených meruněk
180 ml slunečnicového oleje
250 ml lesního medu
tmavý celozrnný chléb
máslo
hodně zeleniny – okurky,
rajčata
papriky
kefír k podávání

Jak na to?

Vločky nasypte do mísy, přidejte ořechy, oboje semínka, rozinky i pokrájené meruňky a promíchejte. Olej a med zahřejte v rendlíku – směs by neměla projít varem. Přilijte ji k suché směsi. Promíchejte, rozdělte na dva plechy vyložené pečicím papírem a v troubě vyhřáté na 180 °C pečte asi 15–20 minut. Na stůl dejte jak pečené müsli, tak chléb, máslo, zeleninu a kefír.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty