Sušené bylinky
Ingredience
2 | svazky čerstvé bazalky |
2 | svazky čerstvé petržele |
2 | svazky čerstvého rozmarýnu |
Postup přípravy
1. Lístky bazalky a petržele a větvičky rozmarýnu sušte rozložené na patrech sušičky v jedné vrstvě 4–6 hodin při teplotě 47 °C.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY