Šunka s marmeládovou glazurou
Ingredience
340 g | pomerančové marmelády |
90 g | medu |
125 ml | pomerančového džusu |
1 | Vánoční kýta |
hřebíčky |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 200 °C. Marmeládu, med a pomerančový džus promíchejte v rendlíku, přiveďte k varu a vařte asi 5–7 minut do zhoustnutí. Nechte lehce zchladnout. Vrchní část Vánoční kýty nařezejte do mřížky vytvářející malé kosočtverce. Do každého zapíchněte jeden hřebíček, potřete pomerančovo-medovou marinádou a dejte na mřížku v pekáči. Pečte 40–50 minut, každých deset minut potírejte zbylou či vypečenou marinádou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY