Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Sumeček s dýňovou kaší

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Sumeček s dýňovou kaší

Co budete potřebovat

700 g máslové dýně
300 g brambor typu C
1 lžíce olivového oleje
50 g másla
100 ml kokosového mléka
sůl
pepř
2 lžíce strouhaného kokosu
2 lžíce dýňových semínek
600 g filetů sumečka
15 g řeřichy
1 hrst čerstvé petrželky

Jak na to?

1. Omyté dýně oloupejte, rozpulte a vydlabejte semínka. Omyté brambory oloupejte. Dýni i brambory nakrájejte na přibližně stejně velké kostky.
2. V hrnci rozehřejte olivový olej s 25 g másla, vsypte zeleninu a 5 minut opékejte. Zalijte vodou tak, aby zelenina byla ponořená, přiveďte k varu a vařte 15 minut doměkka. Zeleninu slijte, vlijte kokosové mléko, rozmixujte na pyré, osolte a opepřete.
3. Kokos a dýňová semínka opečte nasucho na pánvi a dejte stranou.
4. Filety sumečka osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte zbylé máslo a filety opečte z obou stran 5 minut.
5. Rybu podávejte s dýňovým pyré, ozdobte praženými dýňovými semínky a kokosem. Zasypte řeřichou a snítkami petrželky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Sumeček s dýňovou kaší

Hlavní chod Snadné Ryby Tip týdne Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 3 (11)

Co budete potřebovat

700 g máslové dýně
300 g brambor typu C
1 lžíce olivového oleje
50 g másla
100 ml kokosového mléka
sůl
pepř
2 lžíce strouhaného kokosu
2 lžíce dýňových semínek
600 g filetů sumečka
15 g řeřichy
1 hrst čerstvé petrželky

Jak na to?

1. Omyté dýně oloupejte, rozpulte a vydlabejte semínka. Omyté brambory oloupejte. Dýni i brambory nakrájejte na přibližně stejně velké kostky.
2. V hrnci rozehřejte olivový olej s 25 g másla, vsypte zeleninu a 5 minut opékejte. Zalijte vodou tak, aby zelenina byla ponořená, přiveďte k varu a vařte 15 minut doměkka. Zeleninu slijte, vlijte kokosové mléko, rozmixujte na pyré, osolte a opepřete.
3. Kokos a dýňová semínka opečte nasucho na pánvi a dejte stranou.
4. Filety sumečka osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte zbylé máslo a filety opečte z obou stran 5 minut.
5. Rybu podávejte s dýňovým pyré, ozdobte praženými dýňovými semínky a kokosem. Zasypte řeřichou a snítkami petrželky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty