Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyŠťavnaté bio špekáčky s grilovanou zeleninou
Albert logoAlbert logo
  • Šťavnaté bio špekáčky s grilovanou zeleninou
Šťavnaté bio špekáčky s grilovanou zeleninou

Šťavnaté bio špekáčky s grilovanou zeleninou

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Bio
Táborák
Hlavní chod

Ingredience8 porcí

8 porcí
  • Paprika červená BIO 2 ks
  • Cibule BIO 3 ks
  • Česnek BIO 8 strouž.
  • Cuketa BIO 1 ks
  • Olej olivový BIO 2 plž
  • Rozmarýn čerstvý 4 snít.
  • Špekáčky BIO 8 ks
  • Tymián čerstvý 4 snít.
  • Sůl 1 člž
  • Pepř
  • Paprika červená BIO 2 ks
  • Cibule BIO 3 ks
  • Česnek BIO 8 strouž.
  • Cuketa BIO 1 ks
  • Olej olivový BIO 2 plž
  • Rozmarýn čerstvý 4 snít.
  • Špekáčky BIO 8 ks
  • Tymián čerstvý 4 snít.
  • Sůl 1 člž
  • Pepř

Příprava

1
Nejdříve si připravte zeleninu na gril. Celou neoloupanou palici česneku rozkrojte napůl. Obě papriky omyjte, rozpulte a vyjměte jádřince. Omyjte cuketu a nakrájejte ji podélně na silnější plátky a všechny 3 cibule oloupejte a rozkrojte na měsíčky.
2
Do olivového oleje přidejte čerstvé bylinky a připravenou zeleninu poté potřete 2 lžícemi panenského olivového oleje s bylinkami. Nechte ji chvilku marinovat, než se rozpálí gril. Nařízněte nožem 8 bio špekáčků na koncích do kříže a kvůli lepšímu propečení i po stranách do mřížky.
3
Zeleninu a špekáčky vložte na gril a postupně opékejte ze všech stran dozlatova.
4
Pak vše přemístěte na tác, dozdobte bylinkami, ochuťte lžičkou hrubozrnné soli a opepřete. Špekáčky v bio kvalitě chutnají skvěle a navíc jsou lepší pro vás i pro přírodu.
1
Nejdříve si připravte zeleninu na gril. Celou neoloupanou palici česneku rozkrojte napůl. Obě papriky omyjte, rozpulte a vyjměte jádřince. Omyjte cuketu a nakrájejte ji podélně na silnější plátky a všechny 3 cibule oloupejte a rozkrojte na měsíčky.
2
Do olivového oleje přidejte čerstvé bylinky a připravenou zeleninu poté potřete 2 lžícemi panenského olivového oleje s bylinkami. Nechte ji chvilku marinovat, než se rozpálí gril. Nařízněte nožem 8 bio špekáčků na koncích do kříže a kvůli lepšímu propečení i po stranách do mřížky.
3
Zeleninu a špekáčky vložte na gril a postupně opékejte ze všech stran dozlatova.
4
Pak vše přemístěte na tác, dozdobte bylinkami, ochuťte lžičkou hrubozrnné soli a opepřete. Špekáčky v bio kvalitě chutnají skvěle a navíc jsou lepší pro vás i pro přírodu.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 6 dní

Od 17.04.2024 do 23.04.2024

Platný ještě 20 dní

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Platný ještě 6 dní

Od 17.04.2024 do 23.04.2024

Platný ještě 20 dní

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.