1
Na marinádu smíchejte v misce lžíci olivového oleje, lžíci vinného octa, v hmoždíři nebo mlýnku nadrťte růžový pepř, osolte a přidejte nadrobno nasekaný kopr.
2
Krevety naložte v misce do této marinády, dobře promíchejte a nechte je hodinu marinovat v lednici. Chorizo nakrájejte na kolečka, opečte nasucho na pánvi a poté osušte od přebytečného tuku na papírové utěrce.
3
Obě manga oloupejte a nakrájejte z nich pravidelné kostičky cca 1 × 1 cm. Poté tvořte špízky, napichujte vždy kostičku manga, kolečko choriza a zakončete marinovanou krevetou.
4
Podávejte ideálně vychlazené se sklenkou šumivého vína.
1
Na marinádu smíchejte v misce lžíci olivového oleje, lžíci vinného octa, v hmoždíři nebo mlýnku nadrťte růžový pepř, osolte a přidejte nadrobno nasekaný kopr.
2
Krevety naložte v misce do této marinády, dobře promíchejte a nechte je hodinu marinovat v lednici. Chorizo nakrájejte na kolečka, opečte nasucho na pánvi a poté osušte od přebytečného tuku na papírové utěrce.
3
Obě manga oloupejte a nakrájejte z nich pravidelné kostičky cca 1 × 1 cm. Poté tvořte špízky, napichujte vždy kostičku manga, kolečko choriza a zakončete marinovanou krevetou.
4
Podávejte ideálně vychlazené se sklenkou šumivého vína.