
Špenátové noky s ricottou
Postup přípravy
1. Špenát, ricottu, vejce, 500 g mouky, nastrouhanou kůru z citronu a najemno nasekané lístky máty vložte do mísy a dobře promíchejte.
2. Přendejte na vál vysypaný moukou, rozdělte na 4 části a z každé dlaněmi vyválejte válečky o průměru 3 cm. Nakrájejte na 2cm kousky.
3. Ve velkém hrnci přiveďte vodu k varu a dobře osolte.
4. Připravené syrové noky vsypte do vroucí vody a vařte 3 minuty.
5. Do hlubší pánve vlijte smetanu, vsypte scezené noky a 5 minut prohřívejte. Opepřete a dle chuti osolte.
6. Slaninu opečte nasucho v pánvi a přidejte k nokům.
Jak na to?
Pomohl vám recept?
2hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod