Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Špejle s brambůrky

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Špejle s brambůrky

Co budete potřebovat

350 g předvařených nových brambor
2 klobásy s hovězím a vepřovým masem
2 klobásy Langolt
2 cibule

Jak na to?

Suroviny nakrájejte na podobně velké kousky a střídavě napichujte na špejle. Před grilováním lehce potřete olivovým olejem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Špejle s brambůrky

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Párty Magazín 6/2019 Počet porcí: 4 špejle
(0)

Co budete potřebovat

350 g předvařených nových brambor
2 klobásy s hovězím a vepřovým masem
2 klobásy Langolt
2 cibule

Jak na to?

Suroviny nakrájejte na podobně velké kousky a střídavě napichujte na špejle. Před grilováním lehce potřete olivovým olejem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Inspirujte se podobnými recepty