
Špagety s domácím bazalkovým pestem a hoblinkami parmazánu
Postup přípravy
Nechte se inspirovat italskou klasikou a připravte si špagety s domácím bazalkovým pestem a hoblinkami parmazánu.
1) Bazalku, česnek, mandle a parmazán pomocí tyčového mixéru rozmixujte, přidejte citronovou šťávu, olej a mixujte dohladka.
2) Těstoviny uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu al dente.
3) Pesto smíchejte v míse s ricottou, podle potřeby nařeďte pár lžícemi vody z těstovin.
4) Těstoviny sceďte a promíchejte s ricottovou směsí.
5) Rozdělte na talíře a podávejte ozdobené parmazánem a bazalkou, s klínky citronu.
Pomohl vám recept?
22hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod