×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Slaninovo-čedarový míč

Další recepty a články

Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka...
Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se...
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené...
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Zelňáky
Zelňáky
Zelňáky
Zelňáky

Slaninovo-čedarový míč

Co budete potřebovat

220 g čedaru, jemně strouhaného
220 g smetanového sýru
1 červená nakládaná paprika, na malé kostičky
2–3 lžíce meruňkové marmelády
1 lžíce mléka
11⁄2 lžičky worcesterské omáčky
¼ lžičky tabasca
15 plátků slaniny, nasucho vysmažené, nakrájené na kousky
hrst sekaných pistácií
slané kulaté krekry k podávání

Jak na to?

Čedar smíchejte se smetanovým sýrem a nechte půl hodiny odpočinout při pokojové teplotě. Pak k sýrům vmíchejte kousky papriky, marmeládu, mléko, worcester a tabasco a rozmixujte. Dejte na dvě hodiny do lednice. Vmíchejte dvě třetiny slaniny a ze směsi udělejte velkou kouli nebo několik malých. Zbylou slaninu promíchejte s pistáciemi a ve směsi míč obalte. Podávejte se slanými krekry nebo darujte na papírovém tácku.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Slaninovo-čedarový míč

Předkrm Velmi snadné Česká Magazín 12/2011
(0)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

220 g čedaru, jemně strouhaného
220 g smetanového sýru
1 červená nakládaná paprika, na malé kostičky
2–3 lžíce meruňkové marmelády
1 lžíce mléka
11⁄2 lžičky worcesterské omáčky
¼ lžičky tabasca
15 plátků slaniny, nasucho vysmažené, nakrájené na kousky
hrst sekaných pistácií
slané kulaté krekry k podávání

Jak na to?

Čedar smíchejte se smetanovým sýrem a nechte půl hodiny odpočinout při pokojové teplotě. Pak k sýrům vmíchejte kousky papriky, marmeládu, mléko, worcester a tabasco a rozmixujte. Dejte na dvě hodiny do lednice. Vmíchejte dvě třetiny slaniny a ze směsi udělejte velkou kouli nebo několik malých. Zbylou slaninu promíchejte s pistáciemi a ve směsi míč obalte. Podávejte se slanými krekry nebo darujte na papírovém tácku.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Zelňáky
Zelňáky
Zelňáky
Zelňáky

Inspirujte se podobnými recepty