×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Sardelkové máslo

Co budete potřebovat

125 g másla
8 filetů ančoviček nebo 3 lžíce sardelové pasty
2 lžíce nasekané hladkolisté petrželky

Jak na to?

Máslo nechte změknout a utřete s ančovičkami. Pokud nemáte filety ani sardelová očka, nahraďte je sardelovou pastou. Přimíchejte nasekanou petržel a nechte v lednici ztuhnout.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Sardelkové máslo

Příloha Velmi snadné Dipy, zálivky a marinády Bezlepkové Magazín 9/2017 Počet porcí: 8 porcí
(0)

Co budete potřebovat

125 g másla
8 filetů ančoviček nebo 3 lžíce sardelové pasty
2 lžíce nasekané hladkolisté petrželky

Jak na to?

Máslo nechte změknout a utřete s ančovičkami. Pokud nemáte filety ani sardelová očka, nahraďte je sardelovou pastou. Přimíchejte nasekanou petržel a nechte v lednici ztuhnout.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!
ZDRAVÉ GRILOVÁNÍ