Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Salát z grilovaných cuket a paprik

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Salát z grilovaných cuket a paprik

Co budete potřebovat

2 papriky
2 menší cukety
olivový olej
šťáva z půlky citronu
2 lžíce kaparů ve slaném nálevu
2 lžíce piniových semínek
1 hrst hladkolisté petrželky
sůl a pepř

Jak na to?

Papriky omyjte a vcelku grilujte na přímém žáru tak, aby slupka zčernala. Dejte je do mikrotenového sáčku a nechte pár minut zapařit. Oloupejte a zbavte stopky i semínek.
Cukety pomocí škrabky nakrájejte na dlouhé, tenké plátky. Potřete je olivovým olejem a krátce ogrilujte.
Papriky a cukety smíchejte v míse, zalijte olivovým olejem smíchaným s citronovou šťávou. Zasypte kaparami, nasucho opraženými piniovými semínky a nasekanou petrželkou. Podle chuti dosolte a opepřete.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Salát z grilovaných cuket a paprik

Hlavní chod Velmi snadné Saláty Grilování Bezlepkové Vegetariánské Vegetariánské Veganské Petržel kadeřavá Magazín 5/2017 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (3)

Co budete potřebovat

2 papriky
2 menší cukety
olivový olej
šťáva z půlky citronu
2 lžíce kaparů ve slaném nálevu
2 lžíce piniových semínek
1 hrst hladkolisté petrželky
sůl a pepř

Jak na to?

Papriky omyjte a vcelku grilujte na přímém žáru tak, aby slupka zčernala. Dejte je do mikrotenového sáčku a nechte pár minut zapařit. Oloupejte a zbavte stopky i semínek.
Cukety pomocí škrabky nakrájejte na dlouhé, tenké plátky. Potřete je olivovým olejem a krátce ogrilujte.
Papriky a cukety smíchejte v míse, zalijte olivovým olejem smíchaným s citronovou šťávou. Zasypte kaparami, nasucho opraženými piniovými semínky a nasekanou petrželkou. Podle chuti dosolte a opepřete.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty