Tento recept si pohrává s jemnou chutí mladého chřestu, kterému sluší i netradiční kombinace s jahodami a avokádem. Výsledek je naprosto úchvatný a je už jen na vás, jestli si ho vychutnáte jako předkrm, nebo jako dezert.
Velmi snadné
0-15 minut
0/5
Bezlepkové
Recepty na každý den
Svačina
Ingredience
Složení
2 porce
Chřest zelený 10 ks
Jahody 200 g
Avokádo 1 ks
Citronová šťáva 1 plž
Olej slunečnicový 1 plž
Bazalka čerstvá 1 plž
Balzamikový krém 1/2 člž
Máta 2 plž
Chřest zelený 10 ks
Jahody 200 g
Avokádo 1 ks
Citronová šťáva 1 plž
Olej slunečnicový 1 plž
Bazalka čerstvá 1 plž
Balzamikový krém 1/2 člž
Máta 2 plž
Příprava
1
Odlomte zdřevnatělý konec chřestových stonků a chřest nakrájejte na malé kousky.
2
Avokádo a jahody nakrájejte na kostičky a ihned smíchejte s citronovou šťávou.
3
Pak vmíchejte olej, balzamiko a nasekané bylinky.
1
Odlomte zdřevnatělý konec chřestových stonků a chřest nakrájejte na malé kousky.
2
Avokádo a jahody nakrájejte na kostičky a ihned smíchejte s citronovou šťávou.
3
Pak vmíchejte olej, balzamiko a nasekané bylinky.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!