Jahody v čokoládě
Ingredience
2–3 | tabulky 60% čokolády |
20 | krásných velkých jahod se stopkou |
130 g | pistáciových oříšků - nahrubo nasekaných |
Postup přípravy
1) Čokoládu nalámejte do rendlíku, ten „posaďte“ na hrnec s bublající vodou a za stálého míchání nechte čokoládu rozpustit. Poté sejměte z ohně.
2) Nahrubo nasekané pistácie vsypte do mističky. Každou jahodu namočte nejprve do čokolády, a pak obalte v ořeších.
3) Jahody dejte následně na 15 minut vychladit do lednice.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY