Rybízovo-jahodová zavařenina
Ingredience
700 g | jahod |
300 g | červeného rybízu |
1 | balíček gelfixu 1:1 |
1 kg | krupicového cukru |
Postup přípravy
Jahody a rybíz zbavte stopek, jahody nakrájejte na malé kousky a vše dejte do většího hrnce. Balíček gelfixu smíchejte se dvěma lžícemi cukru a přidejte k ovoci. Za stálého míchání asi minutu povařte. Přidejte zbylý cukr a přiveďte k varu. Za stálého míchání vařte minimálně pět minut. Odeberte pěnu a zavařeninu ihned naplňte do sklenic, uzavřete, otočte dnem vzhůru a nechte pět minut stát.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY