Mléko ohřejte a našlehejte pomocí šlehače na mléko na mléčnou pěnu. Do našlehané pěny vložte lžíci a po ní opatrně nalijte středem sklenice směs z červené řepy a medu, aby klesla na dno a pěna stoupla nahoru.
3
Ihned podávejte.
1
Smíchejte šťávu z červené řepy s medem.
2
Mléko ohřejte a našlehejte pomocí šlehače na mléko na mléčnou pěnu. Do našlehané pěny vložte lžíci a po ní opatrně nalijte středem sklenice směs z červené řepy a medu, aby klesla na dno a pěna stoupla nahoru.
3
Ihned podávejte.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!