
Rump steak s pepřovou omáčkou, žampiony a fazolkami
Pro výjimečné chvíle ve dvou je tento pokrm jako stvořený. Příprava je rychlá, ale slavnostní atmosféru máte s jeho pomocí dozajista zaručenou. Romantická večeře může začít.

Snadné
16-30 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 2 porce
- Máslo 30 g
- Fazolky zelené 250 g
- Žampiony 250 g
- Slanina 100 g
- Hovězí rump steak 2 ks
- Sůl
- Pepř nakládaný 2 plž
- Olej olivový 4 plž
- Smetana na vaření 190 ml
- Koňak 50 ml
- Pepř
- Máslo 30 g
- Fazolky zelené 250 g
- Žampiony 250 g
- Slanina 100 g
- Hovězí rump steak 2 ks
- Sůl
- Pepř nakládaný 2 plž
- Olej olivový 4 plž
- Smetana na vaření 190 ml
- Koňak 50 ml
- Pepř


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.