
Portobello ricotta, piniové oříšky
Postup přípravy
1. Zbavte 4 portobella středové nožky, pokapejte klobouky shora olivovým olejem a dobře je promažte.
2. V misce smíchejte 200 g ricotty a 4 lžičky pesta. Klobouky naplňte směsí.
3. Na směs v žampionech rozdělte 150 g sýra nakrájeného na kostičky 1 × 1 cm a posypte piniovými oříšky.
4. Portobella grilujte na středním žáru zhruba 6 minut. Servírujte krásné grilované klobouky třeba na čerstvém salátu.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod