Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

4 žampiony portobello Albert Gril
1 lžíce olivového oleje
30 g piniových oříšků
200 g ricotty
4 lžičky bazalkového pesta
150 g sýra Hellenikos Albert Gril

Postup přípravy

1. Zbavte 4 portobella středové nožky, pokapejte klobouky shora olivovým olejem a dobře je promažte.
2. V misce smíchejte 200 g ricotty a 4 lžičky pesta. Klobouky naplňte směsí.
3. Na směs v žampionech rozdělte 150 g sýra nakrájeného na kostičky 1 × 1 cm a posypte piniovými oříšky.
4. Portobella grilujte na středním žáru zhruba 6 minut. Servírujte krásné grilované klobouky třeba na čerstvém salátu.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty