Portobello ricotta, piniové oříšky
Ingredience
4 | žampiony portobello Albert Gril |
1 | lžíce olivového oleje |
30 g | piniových oříšků |
200 g | ricotty |
4 | lžičky bazalkového pesta |
150 g | sýra Hellenikos Albert Gril |
Postup přípravy
1. Zbavte 4 portobella středové nožky, pokapejte klobouky shora olivovým olejem a dobře je promažte.
2. V misce smíchejte 200 g ricotty a 4 lžičky pesta. Klobouky naplňte směsí.
3. Na směs v žampionech rozdělte 150 g sýra nakrájeného na kostičky 1 × 1 cm a posypte piniovými oříšky.
4. Portobella grilujte na středním žáru zhruba 6 minut. Servírujte krásné grilované klobouky třeba na čerstvém salátu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY