Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Plněné žampiony s tvarůžky a řeřichou

Další recepty a články

Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki...
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové...
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi

Plněné žampiony s tvarůžky a řeřichou

Co budete potřebovat

400 g zahradních žampionů
1 šalotka
40 g másla
2 stroužky česneku
1⁄2 lžičky drceného kmínu
2 snítky čerstvého tymiánu
sůl
pepř
150 g tvarůžků
100 g čerstvé řeřichy

Jak na to?

1. Žampiony očistěte a odřízněte jim nožičky. Šalotku oloupejte a nakrájejte najemno. V pánvi na 30 g rozehřátého másla šalotku orestujte. Přidejte nakrájené nožičky žampionů, oloupaný, prolisovaný česnek, kmín, lístky tymiánu, osolte, opepřete a pokračujte v restování. Nechte vychladnout.

2. Tvarůžky nadrobno nakrájejte a přidejte do vychladlé směsi. Promíchejte a směsí naplňte kloboučky žampionů. Pokládejte je do máslem vymazané zapékací mísy.

3. Pečte 20 minut v troubě předehřáté na 180 °C dozlatova. Po upečení posypte nastříhanou řeřichou a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Plněné žampiony s tvarůžky a řeřichou

Předkrm Velmi snadné Chuťovky Vegetariánské Bezlepkové Magazín 4/2021 Počet porcí: 4
(0)
V typicky hanáckém nářečí se zpívá: „Na té naší Hané, na té naší Hané só tam bochte slané, sérem, makem só tam posypané...“ Tedy k jídlu má tento region střední Moravy skutečně blízko. V nížinách kolem řek Moravy, Bečvy a Hané byla obvykle bohatá úroda, hojnost, a tedy i plný stůl. Ochutnejte společně s námi tradiční místní speciality.

Co budete potřebovat

400 g zahradních žampionů
1 šalotka
40 g másla
2 stroužky česneku
1⁄2 lžičky drceného kmínu
2 snítky čerstvého tymiánu
sůl
pepř
150 g tvarůžků
100 g čerstvé řeřichy

Jak na to?

1. Žampiony očistěte a odřízněte jim nožičky. Šalotku oloupejte a nakrájejte najemno. V pánvi na 30 g rozehřátého másla šalotku orestujte. Přidejte nakrájené nožičky žampionů, oloupaný, prolisovaný česnek, kmín, lístky tymiánu, osolte, opepřete a pokračujte v restování. Nechte vychladnout.

2. Tvarůžky nadrobno nakrájejte a přidejte do vychladlé směsi. Promíchejte a směsí naplňte kloboučky žampionů. Pokládejte je do máslem vymazané zapékací mísy.

3. Pečte 20 minut v troubě předehřáté na 180 °C dozlatova. Po upečení posypte nastříhanou řeřichou a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi

Inspirujte se podobnými recepty