Plněné žampiony s tvarůžky a řeřichou
Ingredience
400 g | zahradních žampionů |
1 | šalotka |
40 g | másla |
2 | stroužky česneku |
1⁄2 | lžičky drceného kmínu |
2 | snítky čerstvého tymiánu |
sůl | |
pepř | |
150 g | tvarůžků |
100 g | čerstvé řeřichy |
Postup přípravy
1. Žampiony očistěte a odřízněte jim nožičky. Šalotku oloupejte a nakrájejte najemno. V pánvi na 30 g rozehřátého másla šalotku orestujte. Přidejte nakrájené nožičky žampionů, oloupaný, prolisovaný česnek, kmín, lístky tymiánu, osolte, opepřete a pokračujte v restování. Nechte vychladnout.
2. Tvarůžky nadrobno nakrájejte a přidejte do vychladlé směsi. Promíchejte a směsí naplňte kloboučky žampionů. Pokládejte je do máslem vymazané zapékací mísy.
3. Pečte 20 minut v troubě předehřáté na 180 °C dozlatova. Po upečení posypte nastříhanou řeřichou a podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY