Parmazán na špejli jako kytička
Ingredience
300 g | parmazánu |
1–2 | lžíce máku |
1–2 | lžíce sezamových semínek |
1–2 | lžíce oregana |
čerstvá šalvěj |
Postup přípravy
1) Vyložte plech pečicím papírem a na něj v malých kolečkách nasypte polovinu připraveného parmazánu. Kolečka udělejte tak, abyste na ně mohli poté položit špejle.
2) Doprostřed koleček položte špejle, zasypte je zbývajícím parmazánem a vršek ozdobte mákem, sezamovými semínky nebo oreganem.
3) Pečte v předehřáté troubě na 200 °C zhruba 10 minut, dokud se parmazán neroztaví a lehce nezezlátne.
4) Vyndejte plech z trouby a nechte zchladnout. Teprve pak opatrně vyjměte všechny špejle s parmazánem z plechu.
5) Podávejte v hrnečku spolu s čerstvou šalvějí, aby špejle s parmazánem vypadaly jako kytičky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY