1
Párky dejte do studené vody a zahřívejte, aby byly teplé, ale nepraskly. Z rohlíku odřízněte konce, rukojetí vařečky zatlačte střídu a pak je nahřejte v troubě.
2
Teplé rohlíky i párky připravte na pracovní plochu a nachystejte si servírovací kleštičky.
3
Tatarku smíchejte s kečupem. Množství kečupu závisí na vaší chuti. Do rohlíku dejte nejprve vždy lžičku omáčky, zasuňte párek a navrch dejte opět omáčku. Ihned podávejte.
1
Párky dejte do studené vody a zahřívejte, aby byly teplé, ale nepraskly. Z rohlíku odřízněte konce, rukojetí vařečky zatlačte střídu a pak je nahřejte v troubě.
2
Teplé rohlíky i párky připravte na pracovní plochu a nachystejte si servírovací kleštičky.
3
Tatarku smíchejte s kečupem. Množství kečupu závisí na vaší chuti. Do rohlíku dejte nejprve vždy lžičku omáčky, zasuňte párek a navrch dejte opět omáčku. Ihned podávejte.