Papájové pyré s domácí šlehačkou
Ingredience
½ | oloupané papáji, zbavené semínek, nakrájené na kousky |
100 ml | smetany ke šlehání |
2 | lžíce řeckého jogurtu |
1 | lžička moučkového cukru |
Postup přípravy
1) Rozmixujte papáju na hladké pyré, které následně rozdělte do skleniček na martini.
2) Vyšlehejte smetanu, a pak do ní vmíchejte jogurt a lžičku cukru.
3) Šlehačkou s jogurtem ozdobte papájové pyré a podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY