×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Papájové pyré s domácí šlehačkou
15 minut , Dezert , Velmi snadné , Česká , Sladká jídla , Bez vaření ,

Papájové pyré s domácí šlehačkou

Co budu potřebovat

½ oloupané papáji, zbavené semínek, nakrájené na kousky
100 ml smetany ke šlehání
2 lžíce řeckého jogurtu Nyní v akci
1 lžička moučkového cukru

Jak na to?

1) Rozmixujte papáju na hladké pyré, které následně rozdělte do skleniček na martini.

2) Vyšlehejte smetanu, a pak do ní vmíchejte jogurt a lžičku cukru.

3) Šlehačkou s jogurtem ozdobte papájové pyré a podávejte.

Tip do kuchyně

Před podáváním můžete dezert vložit na půl hodiny do lednice, kde trochu ztuhne. Dejte ale pozor, aby se vám smetanová čepička neroztekla.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj