
Pagáče
Nikdy nechybějí na hodech, masopustu nebo jiných oslavách. Hutné pagáčové těsto s pořádnou porcí škvarků totiž hravě vyváží nějakou tu sklenku něčeho ostřejšího.

Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Masopust
Svačina
Ingredience
Složení 15 porcí
- Máslo 20 g
- Sůl 1 člž
- Mouka hladká 600 g
- Droždí čerstvé 40 g
- Vaječný žloutek 2 ks
- Cukr krupicový 1 plž
- Vejce 1 ks
- Mléko 280 ml
- Kmín celý
- Škvarky 300 g
- Máslo 20 g
- Sůl 1 člž
- Mouka hladká 600 g
- Droždí čerstvé 40 g
- Vaječný žloutek 2 ks
- Cukr krupicový 1 plž
- Vejce 1 ks
- Mléko 280 ml
- Kmín celý
- Škvarky 300 g


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.