1
Pomeranče oloupejte a odřízněte i zbytky bílé části kůry, poté je nakrájejte na tenká kolečka.
2
Manga oloupejte, dužinu odkrájejte od semen, nektarinky i švestky vypeckujte a kuličky vína přepulte a zbavte jadérek.
3
Ovoce naaranžujte na talíře, pokud chcete, pocukrujte, přelijte jogurtem a podávejte s opraženými kousky kokosu.
1
Pomeranče oloupejte a odřízněte i zbytky bílé části kůry, poté je nakrájejte na tenká kolečka.
2
Manga oloupejte, dužinu odkrájejte od semen, nektarinky i švestky vypeckujte a kuličky vína přepulte a zbavte jadérek.
3
Ovoce naaranžujte na talíře, pokud chcete, pocukrujte, přelijte jogurtem a podávejte s opraženými kousky kokosu.