Ovoce v čokoládě
Ingredience
ovoce podle chuti (banány, jahody, švestky, kaki, ananas…) | |
1 | tabulka tmavé čokolády (nejlépe alespoň s 80 % kakaa) |
1 | tabulka bílé čokolády |
špejle nebo párátka na napichování ovoce | |
hrst oříšků (pistácie, kokos, vlašské ořechy, kešu...), nasekaných nahrubo |
Postup přípravy
Ovoce nakrájejte na větší kousky, napíchněte na párátka nebo špejle a dejte do mrazáku. Mezitím rozpusťte čokolády – každou zvlášť. Ovoce vyndejte z mrazáku, namočte v čokoládě a obalte v oříškách. Odložte na pečicí papír zaschnout. Podávejte buď ihned, nebo vraťte do mrazáku na později.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY