Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Ovesné lívance s malinami, ostružinami a borůvkami

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Ovesné lívance s malinami, ostružinami a borůvkami

Co budete potřebovat

2 lžíce kokosového oleje
180 g bílého řeckého jogurtu
120 ml mléka
120 g jemných ovesných vloček
2 vejce
200 ml javorového sirupu
1 lžička vanilkové esence
1/2 lžičky mleté skořice
1 lžíce kypřicího prášku do pečiva
sůl
100 g mixu malin, ostružin a borůvek
50 g mandlových lupínků

Jak na to?

1. V mixéru rozmixujte kokosový olej s bílým jogurtem, mlékem, ovesnými vločkami, vejci, 50 ml javorového sirupu, vanilkovou esencí, skořicí, práškem do pečiva a špetkou soli. Mixujte dokud není hmota zcela hladká. Nechte 10 minut odstát.
2. Rozehřejte velkou nepřilnavou pánev nebo lívanečník a smažte lívance z obou stran dozlatova. Servírujte se zbylým javorovým sirupem, nasucho opraženými mandlovými lupínky a bobulovitým ovocem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ovesné lívance s malinami, ostružinami a borůvkami

Dezert Velmi snadné Sladká jídla Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

2 lžíce kokosového oleje
180 g bílého řeckého jogurtu
120 ml mléka
120 g jemných ovesných vloček
2 vejce
200 ml javorového sirupu
1 lžička vanilkové esence
1/2 lžičky mleté skořice
1 lžíce kypřicího prášku do pečiva
sůl
100 g mixu malin, ostružin a borůvek
50 g mandlových lupínků

Jak na to?

1. V mixéru rozmixujte kokosový olej s bílým jogurtem, mlékem, ovesnými vločkami, vejci, 50 ml javorového sirupu, vanilkovou esencí, skořicí, práškem do pečiva a špetkou soli. Mixujte dokud není hmota zcela hladká. Nechte 10 minut odstát.
2. Rozehřejte velkou nepřilnavou pánev nebo lívanečník a smažte lívance z obou stran dozlatova. Servírujte se zbylým javorovým sirupem, nasucho opraženými mandlovými lupínky a bobulovitým ovocem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty