Ovesná kaše se smetanou a jahodami
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Do hrnce nalijte mléko, stejné množství vody, přidejte sůl, vsypte vločky a nechte půl hodiny odležet. Teprve pak vařte pět až šest minut do zhoustnutí. Mírně oslaďte.
2. Jahody omyjte, osušte a pokrájejte na plátky, dejte do mísy, zasypte třtinovým cukrem a nechte pět minut odpočinout. Ovesnou kaši rozdělte do misek či hlubokých talířů, navrch dejte pribiňáček, jahody, posypte dalším cukrem a podávejte.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Ovesná kaše se smetanou a jahodami
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Do hrnce nalijte mléko, stejné množství vody, přidejte sůl, vsypte vločky a nechte půl hodiny odležet. Teprve pak vařte pět až šest minut do zhoustnutí. Mírně oslaďte.
2. Jahody omyjte, osušte a pokrájejte na plátky, dejte do mísy, zasypte třtinovým cukrem a nechte pět minut odpočinout. Ovesnou kaši rozdělte do misek či hlubokých talířů, navrch dejte pribiňáček, jahody, posypte dalším cukrem a podávejte.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio