Osvěžující gazpacho se žlutým melounem
Ingredience
4 | rajčata |
350 g | žlutého melounu |
1⁄2 | stroužku česneku |
50 ml | olivového oleje |
1⁄2 | okurky |
sůl, pepř | |
2 | ředkvičky |
2 | žlutá a 2 červená cherry rajčata |
10 g | jarní cibulky 1 snítka bazalky |
Postup přípravy
1. Rajčata spařte horkou vodou a oloupejte.
2. Meloun zbavte slupky a pecek a dužinu vložte do mixéru společně s rajčaty, česnekem, olejem a částí oloupané okurky. Rozmixujte dohladka. Osolte a opepřete podle chuti.
3. Na talířích ozdobte plátky ředkviček, polovinami cherry rajčat, jarní cibulkou, zbývající okurkou a lístky bazalky. Posypte pepřem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY