Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Osvěžující gazpacho se žlutým melounem

Další recepty a články

Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová...
Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová pizza s...
Játra po tyrolsku
Játra po tyrolsku
Játra po tyrolsku
Játra po tyrolsku
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek...
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek -...
Špecle s pažitkou
Špecle s pažitkou
Špecle s pažitkou
Špecle s pažitkou

Osvěžující gazpacho se žlutým melounem

Co budete potřebovat

4 rajčata
350 g žlutého melounu
1⁄2 stroužku česneku
50 ml olivového oleje
1⁄2 okurky
sůl, pepř
2 ředkvičky
2 žlutá a 2 červená cherry rajčata
10 g jarní cibulky 1 snítka bazalky

Jak na to?

1. Rajčata spařte horkou vodou a oloupejte.
2. Meloun zbavte slupky a pecek a dužinu vložte do mixéru společně s rajčaty, česnekem, olejem a částí oloupané okurky. Rozmixujte dohladka. Osolte a opepřete podle chuti.
3. Na talířích ozdobte plátky ředkviček, polovinami cherry rajčat, jarní cibulkou, zbývající okurkou a lístky bazalky. Posypte pepřem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Osvěžující gazpacho se žlutým melounem

Hlavní chod Velmi snadné Ostatní Něco lehkého Veganské Bezlepkové Bez laktózy Magazín 5/2019 Počet porcí: 4 porce
(0)
V horkých  dnech dejte  gazpacho  před podáváním vychladit.

Co budete potřebovat

4 rajčata
350 g žlutého melounu
1⁄2 stroužku česneku
50 ml olivového oleje
1⁄2 okurky
sůl, pepř
2 ředkvičky
2 žlutá a 2 červená cherry rajčata
10 g jarní cibulky 1 snítka bazalky

Jak na to?

1. Rajčata spařte horkou vodou a oloupejte.
2. Meloun zbavte slupky a pecek a dužinu vložte do mixéru společně s rajčaty, česnekem, olejem a částí oloupané okurky. Rozmixujte dohladka. Osolte a opepřete podle chuti.
3. Na talířích ozdobte plátky ředkviček, polovinami cherry rajčat, jarní cibulkou, zbývající okurkou a lístky bazalky. Posypte pepřem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová pizza s...
Játra po tyrolsku
Játra po tyrolsku
Játra po tyrolsku
Játra po tyrolsku
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek -...
Špecle s pažitkou
Špecle s pažitkou
Špecle s pažitkou
Špecle s pažitkou

Inspirujte se podobnými recepty