×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Ostrá barbecue marináda

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Ostrá barbecue marináda

Co budete potřebovat

125 ml rajčatové passaty
60 ml Worcesterské omáčky
55 g třtinového cukru
2 lžíce jablečného cideru
1 lžíce Dijonské hořčice
3 lžičky pálivé papriky
1 lžička sušeného oregána
1 lžička mletého kmínu

Jak na to?

V hrnci smíchejte 125 ml rajčatové passaty, 60 ml Worcesterské omáčky, 55 g třtinového cukru, 2 lžíce jablečného cideru, 1 lžíci Dijonské hořčice, 3 lžičky pálivé papriky, 1 lžičku sušeného oregana a 1 lžičku mletého kmínu a na slabém plameni zahřívejte asi 3 minuty. Pak zvyšte plamen na střední a nechte probublávat 5 minut, nebo dokud marináda nezhoustne.
Tip - Hodí se na hovězí, jehněčí, vepřové i kuřecí maso.
Tip - Dipy udělejte den předem a v chladu nechte rozležet. Ozdobené bylinkami jsou dipy nejlepší. Navíc ovoněné. Hostům nabídněte vždy více dipů, ať má každý na výběr. Ve sklenici s víčkem vydrží glazury a marinády, uložené v lednici, až dva týdny. Marinády a glazury se při vaření snadno připálí, stále je proto promíchávejte a nevařte příliš. Zdá-li se vám po čase marináda nebo glazura příliš tuhá, zahřejte ji v mikrovlnce.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ostrá barbecue marináda

Příloha Velmi snadné Italská Dipy, zálivky a marinády Grilování Oregano , Rajče Magazín 5/2014
Průměrné hodnocení 4 (7)

Co budete potřebovat

125 ml rajčatové passaty
60 ml Worcesterské omáčky
55 g třtinového cukru
2 lžíce jablečného cideru
1 lžíce Dijonské hořčice
3 lžičky pálivé papriky
1 lžička sušeného oregána
1 lžička mletého kmínu

Jak na to?

V hrnci smíchejte 125 ml rajčatové passaty, 60 ml Worcesterské omáčky, 55 g třtinového cukru, 2 lžíce jablečného cideru, 1 lžíci Dijonské hořčice, 3 lžičky pálivé papriky, 1 lžičku sušeného oregana a 1 lžičku mletého kmínu a na slabém plameni zahřívejte asi 3 minuty. Pak zvyšte plamen na střední a nechte probublávat 5 minut, nebo dokud marináda nezhoustne.
Tip - Hodí se na hovězí, jehněčí, vepřové i kuřecí maso.
Tip - Dipy udělejte den předem a v chladu nechte rozležet. Ozdobené bylinkami jsou dipy nejlepší. Navíc ovoněné. Hostům nabídněte vždy více dipů, ať má každý na výběr. Ve sklenici s víčkem vydrží glazury a marinády, uložené v lednici, až dva týdny. Marinády a glazury se při vaření snadno připálí, stále je proto promíchávejte a nevařte příliš. Zdá-li se vám po čase marináda nebo glazura příliš tuhá, zahřejte ji v mikrovlnce.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty