Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 malý brambor, nakrájený
na 2cm kostičky
1 lžička olivového oleje
50 g nakrájeného salámu chorizo
nebo slaniny
2–3 vejce BASIC
sůl
nasekaná petrželka
25 g strouhaného eidamu AQ

Postup přípravy

Nakrájený brambor uvařte v osolené vodě; trvá to asi 8–10 minut. Sceďte a nechte oschnout. V pánvi rozehřejte olej, přidejte salám chorizo nebo slaninu a asi 2 minuty míchejte. Pak přidejte bramborové kostičky a opékejte dalších 5 minut, aby byly křupavé. Obsah pánve vysypte do misky a připravte v ní omeletu: v hrnku zlehka prošlehejte vejce, osolte je a vlijte do rozehřáté pánvičky. Jakmile vejce zpevní, posypte je opečeným salámem s bramborem, petrželkou a sýrem. Ještě minutu prohřívejte, aby se rozpustil sýr, a pak hned podávejte.

Pomohl vám recept?
7hodnocení4

Další videorecepty