Nevařená černorybízová
Ingredience
1 kg | černého rybízu |
1 kg | moučkového cukru |
100 ml | rumu |
Postup přípravy
Všechen černý rybíz dejte do robotu se sekacím nožem a mixujte pět minut, přidejte 200 g cukru a mixujte dalších pět minut, poté nechte směs deset až patnáct minut odpočívat. Přidejte dalších 200 g cukru a opět pět minut mixujte a dalších deset až patnáct minut nechte stát. Opakujte až do spotřebování veškerého cukru (celková doba přípravy se pohybuje kolem dvou hodin). Zavařeninu naplňte do sklenic, zakápněte rumem a dobře uzavřete. Skladujte v lednici.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY