Nevařená černorybízová
Co budete potřebovat
Jak na to?
Všechen černý rybíz dejte do robotu se sekacím nožem a mixujte pět minut, přidejte 200 g cukru a mixujte dalších pět minut, poté nechte směs deset až patnáct minut odpočívat. Přidejte dalších 200 g cukru a opět pět minut mixujte a dalších deset až patnáct minut nechte stát. Opakujte až do spotřebování veškerého cukru (celková doba přípravy se pohybuje kolem dvou hodin). Zavařeninu naplňte do sklenic, zakápněte rumem a dobře uzavřete. Skladujte v lednici.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Nevařená černorybízová
Co budete potřebovat
Jak na to?
Všechen černý rybíz dejte do robotu se sekacím nožem a mixujte pět minut, přidejte 200 g cukru a mixujte dalších pět minut, poté nechte směs deset až patnáct minut odpočívat. Přidejte dalších 200 g cukru a opět pět minut mixujte a dalších deset až patnáct minut nechte stát. Opakujte až do spotřebování veškerého cukru (celková doba přípravy se pohybuje kolem dvou hodin). Zavařeninu naplňte do sklenic, zakápněte rumem a dobře uzavřete. Skladujte v lednici.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio