Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Nepečené oříškovodatlové kuličky

Inspirujte se podobnými recepty

Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno,...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky...
Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky se...
Vepřový bůček na tymiánu 
Vepřový bůček na...
Vepřový bůček na tymiánu 
Vepřový bůček na tymiánu 
Nedělní staročeské vánočky
Nedělní staročeské...
Nedělní staročeské vánočky
Nedělní staročeské vánočky

Nepečené oříškovodatlové kuličky

Co budete potřebovat

100 g sušených datlí
100 g vlašských ořechů
50 g pohankových lupínků Nature’s Promise
80 g sušených švestek
50 g mandlových lupínků
1 lžíce přírodního kakaa
300 g strouhaného kokosu

Jak na to?

1. Datle, vlašské ořechy a vločky (mohou být i ovesné nebo žitné) namočte do vody a nechte alespoň 3 hodiny odležet.

2. Po změknutí vše společně rozmixujte ručním mixérem včetně sušených švestek. Rozmixované suroviny důkladně promíchejte v míse, přidejte mandlové lupínky a kakao.

3. Směs nechte mírně ztuhnout v lednici po dobu 1 hodiny. Poté vytvarujte kuličky a obalte je v kokosu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Nepečené oříškovodatlové kuličky

Dezert Snadné Sladká jídla Vánoce Veganské Magazín 12/2020 Počet porcí: 25 kusů
(0)

Co budete potřebovat

100 g sušených datlí
100 g vlašských ořechů
50 g pohankových lupínků Nature’s Promise
80 g sušených švestek
50 g mandlových lupínků
1 lžíce přírodního kakaa
300 g strouhaného kokosu

Jak na to?

1. Datle, vlašské ořechy a vločky (mohou být i ovesné nebo žitné) namočte do vody a nechte alespoň 3 hodiny odležet.

2. Po změknutí vše společně rozmixujte ručním mixérem včetně sušených švestek. Rozmixované suroviny důkladně promíchejte v míse, přidejte mandlové lupínky a kakao.

3. Směs nechte mírně ztuhnout v lednici po dobu 1 hodiny. Poté vytvarujte kuličky a obalte je v kokosu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno,...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky...
Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky se...
Vepřový bůček na tymiánu 
Vepřový bůček na...
Vepřový bůček na tymiánu 
Vepřový bůček na tymiánu 
Nedělní staročeské vánočky
Nedělní staročeské...
Nedělní staročeské vánočky
Nedělní staročeské vánočky

Inspirujte se podobnými recepty