Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Nektarinková klevela s bourbonem

Další recepty a články

Domácí ostrá tatarská omáčka
Domácí ostrá...
Domácí ostrá tatarská omáčka
Domácí ostrá tatarská omáčka
Jogurtový dip ke grilování
Jogurtový dip ke...
Jogurtový dip ke grilování
Jogurtový dip ke grilování
Satay dip
Satay dip
Satay dip
Satay dip
Rajčatová salsa s česnekem
Rajčatová salsa s...
Rajčatová salsa s česnekem
Rajčatová salsa s česnekem

Nektarinková klevela s bourbonem

Co budete potřebovat

1 kg nektarinek
150 ml vody
200 g cukru krupice
100 ml kvalitního bourbonu

Jak na to?

1. Nektarinky očistěte a nakrájejte na kostičky. Vložte do hrnce a lehce podlijte vodou. Zakryjte a přiveďte k varu. Ovoce vařte na mírném ohni za občasného míchání 45 minut. Rozvaří se na hustší kaši.

2. Zasypte cukrem a ještě 10 minut povařte. Zvyšte plamen, vlijte bourbon a nechte rychle vyvařit alkohol.

3. Takto připravenou klevelu plňte do sklenic. Uzavřete, otočte dnem vzhůru a nechte vychladnout. Poté uchovávejte v lednici. Případně lze sklenice 20 minut zavařit.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Nektarinková klevela s bourbonem

Příloha Snadné Dipy, zálivky a marinády Veganské Bez laktózy Magazín 6/2020 Počet porcí: 1 litr
(0)
Klevela je v podstatě řidšídžem plný šťávy z rozvařeného ovoce.

Co budete potřebovat

1 kg nektarinek
150 ml vody
200 g cukru krupice
100 ml kvalitního bourbonu

Jak na to?

1. Nektarinky očistěte a nakrájejte na kostičky. Vložte do hrnce a lehce podlijte vodou. Zakryjte a přiveďte k varu. Ovoce vařte na mírném ohni za občasného míchání 45 minut. Rozvaří se na hustší kaši.

2. Zasypte cukrem a ještě 10 minut povařte. Zvyšte plamen, vlijte bourbon a nechte rychle vyvařit alkohol.

3. Takto připravenou klevelu plňte do sklenic. Uzavřete, otočte dnem vzhůru a nechte vychladnout. Poté uchovávejte v lednici. Případně lze sklenice 20 minut zavařit.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Domácí ostrá tatarská omáčka
Domácí ostrá tatarská omáčka
Domácí ostrá tatarská omáčka
Domácí ostrá tatarská omáčka
Jogurtový dip ke grilování
Jogurtový dip ke grilování
Jogurtový dip ke grilování
Jogurtový dip ke grilování
Satay dip
Satay dip
Satay dip
Satay dip
Rajčatová salsa s česnekem
Rajčatová salsa s česnekem
Rajčatová salsa s česnekem
Rajčatová salsa s česnekem

Inspirujte se podobnými recepty