Nektarinková klevela s bourbonem
Ingredience
1 kg | nektarinek |
150 ml | vody |
200 g | cukru krupice |
100 ml | kvalitního bourbonu |
Postup přípravy
1. Nektarinky očistěte a nakrájejte na kostičky. Vložte do hrnce a lehce podlijte vodou. Zakryjte a přiveďte k varu. Ovoce vařte na mírném ohni za občasného míchání 45 minut. Rozvaří se na hustší kaši.
2. Zasypte cukrem a ještě 10 minut povařte. Zvyšte plamen, vlijte bourbon a nechte rychle vyvařit alkohol.
3. Takto připravenou klevelu plňte do sklenic. Uzavřete, otočte dnem vzhůru a nechte vychladnout. Poté uchovávejte v lednici. Případně lze sklenice 20 minut zavařit.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY