
Pošírované nashi se zmrzlinou
Postup přípravy
1) Do hrnce nasypte cukr, skořici, citronovou kůru, zalijte 750 ml vody a míchejte, dokud se cukr nerozpustí.
2) Přiveďte k varu, stáhněte plamen na minimum a 5 minut povařte.
3) Přidejte nashi a 15 minut vařte, aby změklo.
4) Rozdělte ho do 4 misek, pokapejte skořicovým sirupem a podávejte se zmrzlinou.
Pomohl vám recept?
1hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod