Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Pošírované nashi se zmrzlinou

Další recepty a články

Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z...
Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z avokáda
Korejské hovězí BBQ (Bulgogi)
Korejské hovězí BBQ...
Korejské hovězí BBQ (Bulgogi)
Korejské hovězí BBQ (Bulgogi)
Ananasovo-mangový sorbet
Ananasovo-mangový...
Ananasovo-mangový sorbet
Ananasovo-mangový sorbet
Grilované mango
Grilované mango
Grilované mango
Grilované mango

Pošírované nashi se zmrzlinou

Tip do kuchyně

 

Nashi můžete nahradit například klasickou hruškou, které je chuť nashi podobná, ale bohužel zdaleka ne tak jemná.

Co budete potřebovat

½ hrnku krupicového cukru
2 svitky skořice
2 proužky kůry z citronu
4 středně velká naši, oloupaná,rozčtvrcená a zbavená jádřince
4 kopečky vanilkové zmrzliny

Jak na to?

1) Do hrnce nasypte cukr, skořici, citronovou kůru, zalijte 750 ml vody a míchejte, dokud se cukr nerozpustí.

2) Přiveďte k varu, stáhněte plamen na minimum a 5 minut povařte.

3) Přidejte nashi a 15 minut vařte, aby změklo.

4) Rozdělte ho do 4 misek, pokapejte skořicovým sirupem a podávejte se zmrzlinou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pošírované nashi se zmrzlinou

Dezert Snadné Asijská Zmrzlina Pošírování Exotické ovoce Magazín 12/2014
Průměrné hodnocení 5 (1)

Tip do kuchyně

 

Nashi můžete nahradit například klasickou hruškou, které je chuť nashi podobná, ale bohužel zdaleka ne tak jemná.

Co budete potřebovat

½ hrnku krupicového cukru
2 svitky skořice
2 proužky kůry z citronu
4 středně velká naši, oloupaná,rozčtvrcená a zbavená jádřince
4 kopečky vanilkové zmrzliny

Jak na to?

1) Do hrnce nasypte cukr, skořici, citronovou kůru, zalijte 750 ml vody a míchejte, dokud se cukr nerozpustí.

2) Přiveďte k varu, stáhněte plamen na minimum a 5 minut povařte.

3) Přidejte nashi a 15 minut vařte, aby změklo.

4) Rozdělte ho do 4 misek, pokapejte skořicovým sirupem a podávejte se zmrzlinou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z avokáda
Korejské hovězí BBQ (Bulgogi)
Korejské hovězí BBQ (Bulgogi)
Korejské hovězí BBQ (Bulgogi)
Korejské hovězí BBQ (Bulgogi)
Ananasovo-mangový sorbet
Ananasovo-mangový sorbet
Ananasovo-mangový sorbet
Ananasovo-mangový sorbet
Grilované mango
Grilované mango
Grilované mango
Grilované mango

Inspirujte se podobnými recepty