Nakládaná řepa s pomeranči
Ingredience
1 kg | červené řepy |
80 g | čerstvého zázvoru |
kůra ze 2 pomerančů | |
šťáva ze 2 pomerančů | |
1 | větší červená cibule |
150 ml | vinného octa |
200 g | třtinového cukru |
Postup přípravy
1. Jednotlivé řepy zabalte do alobalu a pečte hodinu na 200 °C. Nechte vychladnout, oloupejte a nakrájejte na kostičky.
2. Smíchejte s nastrouhaným zázvorem, pomerančovou šťávou a kůrou. Přidejte najemno nakrájenou cibuli, vinný ocet a cukr. Směs vařte asi hodinu.
3. Uvařenou řepu dejte do sklenic a zavařte přibližně 10 minut ve vroucí vodě. Skladujte v chladu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY