1
Nalámejte zvlášť do misek čokolády Delicata po 100 g od každé. Použijte bílou, hořkou a mléčnou čokoládu.
2
Čokolády nechte postupně rozpustit v mikrovlnné troubě nebo nad vodní lázní.
3
Plech o rozměru 25 × 30 cm opatřete pečicím papírem. Na něj postupně nalijte a rozprostřete rozpuštěnou hořkou čokoládu. Lžící pak přes ni nalijte mléčnou čokoládu a nakonec bílou.
4
Pomocí špejle projeďte čokoládu, aby vzniklo abstraktní mramorování. Nakonec vše posypte hrstí nadrcených lyofilizovaných malin a dejte ztuhnout na hodinu do lednice. Po ztuhnutí čokoládu nalámejte na nepravidelné střepy a čokoládové štěstí je připraveno.
1
Nalámejte zvlášť do misek čokolády Delicata po 100 g od každé. Použijte bílou, hořkou a mléčnou čokoládu.
2
Čokolády nechte postupně rozpustit v mikrovlnné troubě nebo nad vodní lázní.
3
Plech o rozměru 25 × 30 cm opatřete pečicím papírem. Na něj postupně nalijte a rozprostřete rozpuštěnou hořkou čokoládu. Lžící pak přes ni nalijte mléčnou čokoládu a nakonec bílou.
4
Pomocí špejle projeďte čokoládu, aby vzniklo abstraktní mramorování. Nakonec vše posypte hrstí nadrcených lyofilizovaných malin a dejte ztuhnout na hodinu do lednice. Po ztuhnutí čokoládu nalámejte na nepravidelné střepy a čokoládové štěstí je připraveno.