Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Mille-feuille (čti mil fœj) se šlehačkou de luxe

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Mille-feuille (čti mil fœj) se šlehačkou de luxe

Co budete potřebovat

100 g jahod
100 g borůvek
300 g listového těsta
60 g cukru moučky
400 ml šlehačky Kunín de luxe (40 %)
1 lžička vanilkového extraktu

Jak na to?

1. Jahody a borůvky očistěte. Část ovoce přepulte, část nechte v celku a odložte stranou.

2. Listové těsto rozdělte na dvě poloviny a vyválejte na šířku 2 mm. Plech vyložte pečicím papírem. Obě listová těsta dejte zvlášť na plech, přikryjte kusem pečicího papíru a zatěžkejte dalším plechem, aby se těsto nezvedlo. Takto připravené těsto pečte v předehřáté troubě na 165 °C 25 minut.

3. Z upečených těst sejměte plech a nechte je zcela vychladnout. Troubu rozehřejte na program gril na 240 °C. Celý povrch listových těst jemně posypte dvěma lžícemi moučkového cukru. Cukr grilujte, dokud nezíská zlatavou barvu.

4. Těsta zarovnejte seříznutím křivých okrajů a rozřízněte na stejně velké obdélníky 13 × 4 cm.

5. Do šlehačky Kunín de luxe 40 % přidejte vanilkový extrakt a zbylý moučkový cukr vyšlehejte do zhoustnutí.

6. Zdobicím pytlíkem postupně naneste vanilkový krém jako malé pusinky, vrstvu po vrstvě. Vrchní část dezertu zdobte jahodami, borůvkami a zbylým krémem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mille-feuille (čti mil fœj) se šlehačkou de luxe

Dezert Snadné Sladká jídla Sváteční Vegetariánské Magazín 12/2020 Počet porcí: 3
(0)
PROČ ŠLEHAČKU KUNÍN DE LUXE? • 40 % tuku • Rychlé a snadné našlehání • Výborná na zdobení dezertů • Poctivá chuť • Dlouho drží tvar

Co budete potřebovat

100 g jahod
100 g borůvek
300 g listového těsta
60 g cukru moučky
400 ml šlehačky Kunín de luxe (40 %)
1 lžička vanilkového extraktu

Jak na to?

1. Jahody a borůvky očistěte. Část ovoce přepulte, část nechte v celku a odložte stranou.

2. Listové těsto rozdělte na dvě poloviny a vyválejte na šířku 2 mm. Plech vyložte pečicím papírem. Obě listová těsta dejte zvlášť na plech, přikryjte kusem pečicího papíru a zatěžkejte dalším plechem, aby se těsto nezvedlo. Takto připravené těsto pečte v předehřáté troubě na 165 °C 25 minut.

3. Z upečených těst sejměte plech a nechte je zcela vychladnout. Troubu rozehřejte na program gril na 240 °C. Celý povrch listových těst jemně posypte dvěma lžícemi moučkového cukru. Cukr grilujte, dokud nezíská zlatavou barvu.

4. Těsta zarovnejte seříznutím křivých okrajů a rozřízněte na stejně velké obdélníky 13 × 4 cm.

5. Do šlehačky Kunín de luxe 40 % přidejte vanilkový extrakt a zbylý moučkový cukr vyšlehejte do zhoustnutí.

6. Zdobicím pytlíkem postupně naneste vanilkový krém jako malé pusinky, vrstvu po vrstvě. Vrchní část dezertu zdobte jahodami, borůvkami a zbylým krémem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty