Melounová lízátka s bílou čokoládou
Ingredience
500 g | vodního melounu |
200 g | bílé čokolády |
2 | hrsti nesolených pistácií |
Postup přípravy
1. Meloun omyjte a krájejte ze středu 3cm plátky – kola. Ty pak nakrájejte na osminy. Ostrým nožem vytvořte v kůře otvor a zasuňte dovnitř nanukové dřívko.
2. Rozehřejte 200 g čokolády ve vodní lázni a nalijte ji do mělké misky. Jednu stranu melounových osmin osušte papírovou utěrkou a poté namočte z 1/3 do čokolády. Položte na tác a posypte nasekanými pistáciemi. Dejte ztuhnout do chladničky. A melounová lízátka jsou hotová.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY