Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Melounová lízátka s bílou čokoládou

Melounová lízátka s bílou čokoládou

Ingredience

500 g vodního melounu
200 g bílé čokolády
2 hrsti nesolených pistácií

Postup přípravy

1. Meloun omyjte a krájejte ze středu 3cm plátky – kola. Ty pak nakrájejte na osminy. Ostrým nožem vytvořte v kůře otvor a zasuňte dovnitř nanukové dřívko.
2. Rozehřejte 200 g čokolády ve vodní lázni a nalijte ji do mělké misky. Jednu stranu melounových osmin osušte papírovou utěrkou a poté namočte z 1/3 do čokolády. Položte na tác a posypte nasekanými pistáciemi. Dejte ztuhnout do chladničky. A melounová lízátka jsou hotová.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty