×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Medové lupínkové kopečky

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová...
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Medové lupínkové kopečky

Co budete potřebovat

50 g másla
2 lžíce medu
150 g kukuřičných lupínků, rozdrcených na menší kousky
26 papírových košíčků na bonbony

Jak na to?

V rendlíku rozehřívejte máslo a med, dokud nezpění. Přidejte lupínky a dobře promíchejte. Pomocí lžičky plňte papírové košíčky. Pečte 10–12 minut v troubě předehřáté na 150 °C, až lupínky zezlátnou. Kopečky nechte dobře vychladnout, aby ztuhly.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Medové lupínkové kopečky

Velmi snadné Magazín 7-8/2015
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

50 g másla
2 lžíce medu
150 g kukuřičných lupínků, rozdrcených na menší kousky
26 papírových košíčků na bonbony

Jak na to?

V rendlíku rozehřívejte máslo a med, dokud nezpění. Přidejte lupínky a dobře promíchejte. Pomocí lžičky plňte papírové košíčky. Pečte 10–12 minut v troubě předehřáté na 150 °C, až lupínky zezlátnou. Kopečky nechte dobře vychladnout, aby ztuhly.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Inspirujte se podobnými recepty