1
Meloun překrojte, půlku oloupejte a z dužiny vykrájejte 24 kostiček o hraně 2,5 cm. Vyskládejte je na tác vyložený pečicím papírem a dejte na minimálně hodinu do mrazáku.
2
Zbytek dužiny (jedna celá půlka + zbytek od kostiček) rozmixujte s cukrem dohladka. Pak propasírujte přes jemný cedník – získáte asi 750 ml pyré.
3
Tequilu a bazalkové lístky dejte do skleněného džbánu, přidejte rozmixovanou melounovou dužinu a Curacao a umíchejte Margaritu.
4
Melounový led rozdělte do skleniček.
5
V šejkru protřepejte vždy 180 ml Margarity a jeden hrnek ledu. Směs nalijte na melounové ledové kostky a pokračujte, abyste získali celkem šest drinků. Ozdobte je bazalkou a podávejte.
1
Meloun překrojte, půlku oloupejte a z dužiny vykrájejte 24 kostiček o hraně 2,5 cm. Vyskládejte je na tác vyložený pečicím papírem a dejte na minimálně hodinu do mrazáku.
2
Zbytek dužiny (jedna celá půlka + zbytek od kostiček) rozmixujte s cukrem dohladka. Pak propasírujte přes jemný cedník – získáte asi 750 ml pyré.
3
Tequilu a bazalkové lístky dejte do skleněného džbánu, přidejte rozmixovanou melounovou dužinu a Curacao a umíchejte Margaritu.
4
Melounový led rozdělte do skleniček.
5
V šejkru protřepejte vždy 180 ml Margarity a jeden hrnek ledu. Směs nalijte na melounové ledové kostky a pokračujte, abyste získali celkem šest drinků. Ozdobte je bazalkou a podávejte.