Koktejl margarita s melounovým ledem
Ingredience
3–3,5 kg | vodního melounu |
4 | lžičky krupicového cukru |
180 ml | stříbrné tequily |
24 | bazalkových lístků |
65 ml | likéru Curacao |
6 | hrnků ledových kostek |
Postup přípravy
1) Meloun překrojte, půlku oloupejte a z dužiny vykrájejte 24 kostiček o hraně 2,5 cm. Vyskládejte je na tác vyložený pečicím papírem a dejte na minimálně hodinu do mrazáku.
2) Zbytek dužiny (jedna celá půlka + zbytek od kostiček) rozmixujte s cukrem dohladka. Pak propasírujte přes jemný cedník – získáte asi 750 ml pyré.
3) Tequilu a bazalkové lístky dejte do skleněného džbánu, přidejte rozmixovanou melounovou dužinu a Curacao a umíchejte Margaritu.
4) Melounový led rozdělte do skleniček.
5) V šejkru protřepejte vždy 180 ml Margarity a jeden hrnek ledu. Směs nalijte na melounové ledové kostky a pokračujte, abyste získali celkem šest drinků. Ozdobte je bazalkou a podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY