Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Margarita boha Apollona

Další recepty a články

Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Osvěžující spritz s...
Osvěžující spritz s...
Osvěžující spritz s...
Osvěžující spritz s...

Margarita boha Apollona

Co budete potřebovat

350 ml pomerančového džusu (100 %)
30 g cukru krystalu
1 lžička skořice
½ pomeranče
160 ml zlaté tequily
80 ml Cointreau
80 ml agávového sirupu
200 ml mangového džusu
30 kostek ledu
8 okvětních lístků růže

Jak na to?

1. Do mělké misky vlijte na 0,5 cm pomerančového džusu, v další promíchejte cukr se skořicí. Hrdla sklenic nejprve namočte v tekutině a následně ve skořicovém cukru.
2. Z pomeranče vykrojte 8 kostek o hraně asi 2 cm.
3. Na každý nápoj promíchejte v barmanském šejkru 40 ml tequily, 20 ml Cointreau, 20 ml sirupu, 50 ml mangového džusu a 70 ml pomerančového džusu spolu s 6 kostkami ledu.
4. Do sklenic rozdělte po 6 kostkách ledu a vlijte promíchaný nápoj.
5. Na ozdobné párátko napíchněte střídavě dvě kostky pomeranče a 2 růžové plátky. Položte na sklenice a ihned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Margarita boha Apollona

Nápoj Velmi snadné Vegetariánské Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 4× 250 ml
(0)
Řecký bůh Apollon byl ztělesněním slunce, světla, hudby, ale i světa znalostí. A tak i když margarita pochází ze Spojených států a Mexika, v pomerančové verzi je to zkrátka božský nápoj.

Co budete potřebovat

350 ml pomerančového džusu (100 %)
30 g cukru krystalu
1 lžička skořice
½ pomeranče
160 ml zlaté tequily
80 ml Cointreau
80 ml agávového sirupu
200 ml mangového džusu
30 kostek ledu
8 okvětních lístků růže

Jak na to?

1. Do mělké misky vlijte na 0,5 cm pomerančového džusu, v další promíchejte cukr se skořicí. Hrdla sklenic nejprve namočte v tekutině a následně ve skořicovém cukru.
2. Z pomeranče vykrojte 8 kostek o hraně asi 2 cm.
3. Na každý nápoj promíchejte v barmanském šejkru 40 ml tequily, 20 ml Cointreau, 20 ml sirupu, 50 ml mangového džusu a 70 ml pomerančového džusu spolu s 6 kostkami ledu.
4. Do sklenic rozdělte po 6 kostkách ledu a vlijte promíchaný nápoj.
5. Na ozdobné párátko napíchněte střídavě dvě kostky pomeranče a 2 růžové plátky. Položte na sklenice a ihned podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Osvěžující spritz s...
Osvěžující spritz s...
Osvěžující spritz s...
Osvěžující spritz s...

Inspirujte se podobnými recepty