Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Mangový cheesecake

Další recepty a články

Kuřecí karí s mangem
Kuřecí karí s mangem
Kuřecí karí s mangem
Kuřecí karí s mangem
Domácí mangová zmrzlina s...
Domácí mangová...
Domácí mangová zmrzlina s...
Domácí mangová zmrzlina s...
Carpaccio z manga s...
Carpaccio z manga s...
Carpaccio z manga s...
Carpaccio z manga s...
Grilované mango
Grilované mango
Grilované mango
Grilované mango

Mangový cheesecake

Co budete potřebovat

250 g zázvorových sušenek
100 g másla
1 lžíce želatiny
3 manga
340 g smetanového sýru Philadelphia
100 g krupicového cukru
250 ml smetany ke šlehání
Na polevu:
10 g želatiny
1 mango

Jak na to?

Sušenky nadrťte a smíchejte je s más­lem a rozdělte na dno 4 skleniček. Udělejte mangovou náplň. Želatinu roz­pusťte v 125 ml horké vody a vmíchejte k ní dohladka rozmixované 1 mango. Vše pak vmíchejte do sýru, přidejte cukr a dotuha ušlehanou smetanu a pokrá­jenou dužinu ze zbylých mang. Směs rozdělte na sušenkový základ. Dvě hodiny chlaďte. Želatinu na polevu roz­pusťte ve 125 ml vody a do teplé směsi přidejte rozmixované mango. Cheese­caky ozdobte polevou a vychlaďte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mangový cheesecake

Dezert Snadné Anglická Mango Magazín 5/2013
Průměrné hodnocení 4 (28)

Co budete potřebovat

250 g zázvorových sušenek
100 g másla
1 lžíce želatiny
3 manga
340 g smetanového sýru Philadelphia
100 g krupicového cukru
250 ml smetany ke šlehání
Na polevu:
10 g želatiny
1 mango

Jak na to?

Sušenky nadrťte a smíchejte je s más­lem a rozdělte na dno 4 skleniček. Udělejte mangovou náplň. Želatinu roz­pusťte v 125 ml horké vody a vmíchejte k ní dohladka rozmixované 1 mango. Vše pak vmíchejte do sýru, přidejte cukr a dotuha ušlehanou smetanu a pokrá­jenou dužinu ze zbylých mang. Směs rozdělte na sušenkový základ. Dvě hodiny chlaďte. Želatinu na polevu roz­pusťte ve 125 ml vody a do teplé směsi přidejte rozmixované mango. Cheese­caky ozdobte polevou a vychlaďte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuřecí karí s mangem
Kuřecí karí s mangem
Kuřecí karí s mangem
Kuřecí karí s mangem
Domácí mangová zmrzlina s...
Domácí mangová zmrzlina s...
Domácí mangová zmrzlina s...
Domácí mangová zmrzlina s...
Carpaccio z manga s...
Carpaccio z manga s...
Carpaccio z manga s...
Carpaccio z manga s...
Grilované mango
Grilované mango
Grilované mango
Grilované mango

Inspirujte se podobnými recepty