Mangový cheesecake
Ingredience
250 g | zázvorových sušenek |
100 g | másla |
1 | lžíce želatiny |
3 | manga |
340 g | smetanového sýru Philadelphia |
100 g | krupicového cukru |
250 ml | smetany ke šlehání |
Na polevu: | |
---|---|
10 g | želatiny |
1 | mango |
Postup přípravy
Sušenky nadrťte a smíchejte je s máslem a rozdělte na dno 4 skleniček. Udělejte mangovou náplň. Želatinu rozpusťte v 125 ml horké vody a vmíchejte k ní dohladka rozmixované 1 mango. Vše pak vmíchejte do sýru, přidejte cukr a dotuha ušlehanou smetanu a pokrájenou dužinu ze zbylých mang. Směs rozdělte na sušenkový základ. Dvě hodiny chlaďte. Želatinu na polevu rozpusťte ve 125 ml vody a do teplé směsi přidejte rozmixované mango. Cheesecaky ozdobte polevou a vychlaďte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY