Mangová granita
Ingredience
2 | lžíce krupicového cukru |
500 g | manga |
sorbet (nejlépe kokosový) |
Postup přípravy
Cukr a 250 ml vody zahřívejte 5 minut, aby se cukr rozpustil. Vmíchejte rozmixované mango, nalijte do mělkého pekáčku o rozměrech asi 20 x 30 cm a dejte na hodinu do mrazáku. Pak vršek směsi poškrábejte vidličkou a dejte na další hodinu do mrazáku. Opakujte každé 3–4 hodiny, dokud směs zcela nezmrzne. Podávejte se sorbetem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY