×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Mangová granita

Další recepty a články

Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z...
Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z avokáda
Osvěžující limonáda s ginem
Osvěžující limonáda...
Osvěžující limonáda s ginem
Osvěžující limonáda s ginem
Churros s ostrou horkou...
Churros s ostrou...
Churros s ostrou horkou...
Churros s ostrou horkou...

Mangová granita

Co budete potřebovat

2 lžíce krupicového cukru
500 g manga
sorbet (nejlépe kokosový)

Jak na to?

Cukr a 250 ml vody zahřívejte 5 minut, aby se cukr rozpustil. Vmíchejte roz­mixované mango, nalijte do mělkého pekáčku o rozměrech asi 20 x 30 cm a dejte na hodinu do mrazáku. Pak vr­šek směsi poškrábejte vidličkou a dejte na další hodinu do mrazáku. Opakujte každé 3–4 hodiny, dokud směs zcela nezmrzne. Podávejte se sorbetem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mangová granita

Dezert Velmi snadné Středomořská Magazín 5/2013
(0)

Co budete potřebovat

2 lžíce krupicového cukru
500 g manga
sorbet (nejlépe kokosový)

Jak na to?

Cukr a 250 ml vody zahřívejte 5 minut, aby se cukr rozpustil. Vmíchejte roz­mixované mango, nalijte do mělkého pekáčku o rozměrech asi 20 x 30 cm a dejte na hodinu do mrazáku. Pak vr­šek směsi poškrábejte vidličkou a dejte na další hodinu do mrazáku. Opakujte každé 3–4 hodiny, dokud směs zcela nezmrzne. Podávejte se sorbetem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z avokáda
Osvěžující limonáda s ginem
Osvěžující limonáda s ginem
Osvěžující limonáda s ginem
Osvěžující limonáda s ginem
Churros s ostrou horkou...
Churros s ostrou horkou...
Churros s ostrou horkou...
Churros s ostrou horkou...

Inspirujte se podobnými recepty