Krekry dejte na talíř. V misce metličkou smíchejte žervé a arašídové máslo. Touto směsí potřete krekry tenkou vrstvou. Zbytek arašídového žervé dejte do jednorázového cukrářského pytlíku. Odstřihněte konec pytlíku, aby vám vznikl otvor o průměru 5 mm.
2
Maliny naplňte arašídovým žervé. Kuličky hroznového vína položte do středu krekrů a kolem dokola ozdobte plněnými malinami tak, aby plněné části směřovaly směrem ven.
1
Krekry dejte na talíř. V misce metličkou smíchejte žervé a arašídové máslo. Touto směsí potřete krekry tenkou vrstvou. Zbytek arašídového žervé dejte do jednorázového cukrářského pytlíku. Odstřihněte konec pytlíku, aby vám vznikl otvor o průměru 5 mm.
2
Maliny naplňte arašídovým žervé. Kuličky hroznového vína položte do středu krekrů a kolem dokola ozdobte plněnými malinami tak, aby plněné části směřovaly směrem ven.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!