1
Vodu, cukr a ocet vařte v pánvi přibližně 10 minut. Přidejte extrakt a vyzkoušejte, jestli je směs hotová tím, že ji kápnete do studené vody – měla by hned ztuhnout.
2
Na plech vsypte 2cm vrstvu moučkového cukru a dnem slánky nebo jinou libovolnou formou vytlačte tvary lízátek.
3
Do každé vlijte část tekutiny, položte sedmikrásku květem dolů, pod ní špejli a dolijte houstnoucí cukrovou směsí. Nechte ztuhnout a pak oklepejte přebytečný cukr.
1
Vodu, cukr a ocet vařte v pánvi přibližně 10 minut. Přidejte extrakt a vyzkoušejte, jestli je směs hotová tím, že ji kápnete do studené vody – měla by hned ztuhnout.
2
Na plech vsypte 2cm vrstvu moučkového cukru a dnem slánky nebo jinou libovolnou formou vytlačte tvary lízátek.
3
Do každé vlijte část tekutiny, položte sedmikrásku květem dolů, pod ní špejli a dolijte houstnoucí cukrovou směsí. Nechte ztuhnout a pak oklepejte přebytečný cukr.