Lívance
Ingredience
100 g | ovesných vloček, najemno |
mletých | |
100 g | hladké mouky |
100 g | celozrnné nebo polohrubé mouky |
2 | lžíce krupicového cukru |
½ | kostky čerstvého droždí |
2 | vejce + 500 ml mléka |
máslo nebo olej na potření pánve | |
rybízový džem k podávání |
Postup přípravy
V míse smíchejte vločky s moukami a cukrem, do směsi rozdrobte droždí, přilijte vejce prošlehaná v mléku, promíchejte a nechte aspoň půl hodiny kynout na teplém místě.
Pánev nebo lívanečník vytřete tukem a opékejte lívance.
Podávejte je s rybízovým džemem nebo se skořicovým cukrem, anebo zakysanou smetanou s borůvkami.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY